Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.ZIARE PE JUDETE
Ziare Alba IuliaZiare AradZiare ArgesZiare BacauZiare BihorZiare Bistrita-NasaudZiare BotosaniZiare BrailaZiare BrasovZiare BucurestiZiare BuzauZiare CalarasiZiare Caras-SeverinZiare ClujZiare ConstantaZiare CovasnaZiare DambovitaZiare DoljZiare GalatiZiare GiurgiuZiare GorjZiare HarghitaZiare HunedoaraZiare IalomitaZiare IasiZiare MaramuresZiare MehedintiZiare MuresZiare NeamtZiare OltZiare PrahovaZiare SalajZiare Satu MareZiare SibiuZiare SuceavaZiare TimisZiare TulceaZiare ValceaZiare VasluiZiare Vrancea
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 39 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 39 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Oferte de Serviciu

Categoria "Oferte de Serviciu" contine un numar de 20 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Oferte de Serviciu" apasa aici.

Angajez vanzatoare cu sau fata experienta pt brutaria Cuptorul cu Lemne din Voluntari.

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 18 Mar 2019
Angajez vanzatoare cu sau fata experienta pt brutaria Cuptorul cu Lemne din Voluntari. Adresa: Bld. Voluntari nr. 10. Se poate lucra full-time sau part-time Ofer carte de munca si contract, conditii excelente pt desfasurate activitatilor intr-un mediu placut si curat Persoana angajata are ca responsabilitati: aranjarea produselor, incasarea banilor si mentinere curateniei in zona sa de lucru. Salariul este motivant si variaza in functie de alegere programului de full time sau part time Locatia este accesibila, aici ajungand atat autobuze cat si maxi taxi. Cer si ofer seriozitate! Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr: 0721.661.439-Dna. Iuliana

Angajam Montatori Fatade Tamplarii Personal

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 15 Mar 2019
Angajam montatori fatade si tamplarii, personal calificat si necalificat, in cele mai bune conditii.Relatii la tel: 0752 443 416, 0241 230 823, mail office@al-promt.com sau la sediul societatii AL PROMT SRL, Constanta, str. Nerva, nr. 49 .

Doamna Domnisoara Angajez Ingrijire Persoana

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 15 Mar 2019
Doamna, domnisoara angajez pt. ingrijire persoana - Doamna, domnisoara angajez pt. ingrijire persoana cu handicap locomotor, 57 ani, contract de munca, se lucreaza in ture 48/96, transport, concediu odihna, beneficii financiare deosebite, in functie de implicare si rezultate; telefon 0722210239

Angajeaza Muncitor Prelucare Fibra Sticla

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 15 Mar 2019
SC angajeaza muncitor prelucare fibra sticla calificat/necalificat. Telefon 0744583598

Mcin Organizeaz Concurs Ocuparea Posturilor

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 14 Mar 2019
MCIN–UMP organizează concurs pentru ocuparea posturilor contractuale vacante (perioadă determinată/normă redusă/timp inegal), cf HG 286/2011:
Expert raportor analiză legislaţie
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență/master, după caz, în una/în ambele ramuri de știință: juridice; administrative specializare administrație publică/administrație europeană. 7 ani experiență dovedită în unul/mai multe dintre domeniile: juridic și/sau administrativ, preferabil în programe/activități în relație cu patrimoniul cultural.
Expert raportor analiză și sistematizare legislație
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență sau master, după caz, în științe juridice. 7 ani experiență dovedită în domeniul juridic, preferabil în programe/activități în relație cu patrimoniul cultural.
Expert analiză și sistematizare legislație (patrimoniu cultural imobil) (EASL)
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență/master, după caz, în ramurile de știință: juridic și/sau arhitectură și urbanism și/sau istorie. 7 ani vechime în specialitate/7 ani experiență dovedită în posturi, proiecte/activități în relație cu monumentele istorice și arheologia.
EASL (peisaj cultural)
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență/master, după caz, în una/mai multe dintre ramurile de știință: arhitectură și urbanism, juridic, administrativ.7 ani vechime în specialitate/7 ani de experiență dovedită în unul dintre domeniile: juridic și/sau administrativ în posturi, proiecte/activități în domeniul patrimoniului natural, imobil sau urbanism
EASL (patrimoniu cultural imaterial)
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență/master, după caz, în DF științe umaniste și arte și/sau în domeniile: juridic și/sau sociologie–antropologie.7 ani vechime în specialitate în muzeologie etnografică/cercetare etnografică/antropologică. Pentru candidații cu studii juridice, 7 ani de experiență dovedită în domeniul muzeelor/patrimoniului imaterial.
EASL (control, răspunderi, sancțiuni)
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență/master, după caz, în domeniile: juridic și/sau administrativ și/sau militar-ordine publică și siguranță națională. 7 ani experiență dovedită în domeniul: juridic/administrativ/poliție, în posturi/proiecte/activități în relație cu patrimoniul cultural.
Expert inventariere și analiză legislaţie (sarcini administrative) (EIAL)
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență sau master, după caz, în unul dintre domeniile: juridic, administrativ. 5 ani experiență dovedită în unul din domeniile: juridic și/sau administrativ în posturi/proiecte/activități în relație cu patrimoniul cultural.
EIAL (finanțarea patrimoniului cultural)
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență/master, după caz, în unul din domeniile: economic cu DL economie/finanțe/management; administrativ–administrație publică/administrație europeană. 5 ani experiență dovedită în unul din domeniile: economic/administrativ, preferabil în programe/activități în relație cu finanțarea patrimoniului cultural.
EIAL (formare profesională, sociologie şi comunicare)
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență/master, după caz, în unul din domeniile: științele comunicării; sociologie–sociologie/resurse umane/antropologie. 5 ani experiență dovedită în unul din domeniile: formare profesională/comunicare/sociologie, preferabil în posturi, programe, activități în relație cu patrimoniul cultural.
EIAL (instituţii deţinătoare de patrimoniu)
Studii superioare de lungă durată/studii în regim Bologna ciclul 1 și 2 finalizate cu diplomă de licență/master, după caz, în unul din domeniile: juridic; economic cu DL management/administrarea afacerilor. 5 ani experiență dovedită în/în relaţie cu domeniul muzeologiei/ galeriilor de artă.
Locul/Data Proba scrisă: 08.04.2019.Sediul MCIN, Bd. Unirii nr. 22, sector 3, București, (Sala/ora vor fi comunicate odată cu rezultatele de la selecția dosarelor); Data interviu: 12.04.2019, Locul/Data până la care se pot depune dosarele: Sediul MCIN-UMP, sala 503, 29.03.2019, ora 14:30. Contact: Claudia Ciobanu 021.222.84.79, www.umpcultura.ro

Compania Romprest Service Angajeaza Compania

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 13 Mar 2019
Compania romprest service s. a. angajeaza - Compania romprest service s. a. angajeaza: soferi profesionisti, tractoriȘti, masinist utilaje cale si terasamente, muncitori necalificati, spalatori auto, mecanic auto, electrician auto, vopsitor auto, electrician intretinere si reparatii, instalator tehnico-sanitar, vulcanizator, zidar, tamplar, pentru punctul de lucru din chitila-ilfov, informatii la tel. 021/490.20.10 si la sediul societatii din str. macului nr. 26, chitila-rudeni, jud. ilfov; tehnicieni salubritate, sefi echipa salubrizare, muncitori necalificati, informatii la tel. 0741222521, sector 1, bucuresti; agenti curatenie si femei de serviciu, pentru punctele de lucru din bucuresti, informatii la tel. 021/306.7000; peisagisti-floricultori, pentru punctul de lucru din aeroport otopeni, informatii la tel. 021/306.7000. persoanele interesate pot transmite cv-ul la adresa de e-mail recrutare@romprest. ro

Menajera Daca Doresti Lucrezi Standarde

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 12 Mar 2019
MENAJERA - Daca doresti sa lucrezi la standarde Europene si salariu motivant in domeniul Hotelier, contacteaza-ne. Program flexibil. Salariul se negociaza la interviu. Experienta reprezinta un avantaj! Zona ultracentrala in Bucuresti! Salariu motivant si negociabil la interviu in functie de programul convenit

Masura Gradata Etalon Pompa Motorina Masura

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 12 Mar 2019
Masura gradata etalon la pompa motorina - Masura gradata etalon la pompa motorina Capacitate 5-10 sau 20 litri din inox Pret 890 lei la 20 litri inox

Modele Online Fete Supreme Studio Castiguri

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 11 Mar 2019
Modele online fete - Supreme Studio iti ofera castiguri intre 3.500$- 7.800$ lunar. Bonus angajare 700$. Program optional. Plati oferite zilnic, saptamanal, bilunar. Puncte de lucru: Unirii, Crangasi, Obor, Universitate.• Contract de munca cu impozitul platit de firma integral.• Achitam chiria lunar.• Confidentialitate • Promovare rapida • Legal 100%• Decor business class • Servicii de infumusetare • Abonamente fitness gratuire.• Asistenta personala • Suport tehnic 24/24 • Dual band gigabyte • Echipamente 4 K Ultra HD • Posibilitate imprumut personal. Detalii: www. suprems. ro

Angajam Bucuresti Militari Zona Pacii Angajam

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 08 Mar 2019
Angajam in sector 6 bucuresti, militari, zona pacii - Angajam in sector 6 bucuresti, militari, zona pacii:-sculer matriter, lacatus mecanic, ajustor, slefuitor, sudor, prelucrator aschiere, controlor calitate. cerinte: retusare componente si control calitate in baza unor instructiuni de calitate (separare in piese acceptate, respinse, intocmire rapoarte de lucru). se solicita acuitate vizuala si atentie la detalii.-necalificati/ manipulanti marfa -soferi categoria b pentru transport pe camion de 3.5 t, incarcare si descarcare cu echipamente de manipulare - operator logistica: receptie marfa, depozitare pe categorii, inventariere contact 0722518576; email: resurse. umane@compactservice. ro

Angajam Responsabil Logistica Carantina

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 08 Mar 2019
Angajam responsabil logistica si carantina - Angajam responsabil logistica si carantina. descriere: receptie/ livrare marfa, depozitare pe categorii in locatii, inventariere, gestiune zona carantina: poze piese respinse, verificare incadrare in criteriile de control, intocmire raport instruire la locul de munca. se solicita disponibilitate pentru munca fizica, cunostinte de operare calculator (office, excel, powerpoint) punct de lucru: sector 6, bucuresti, militari, zona pacii contact 0722518576; email: resurse. umane@compactservice. ro

Cautam colaboratori soferi cu/ fara autoturism

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 06 Mar 2019
Cautam colaboratori soferi cu/ fara autoturism propriu pentru UBER/ TAXIFY/ CLEVER GO. 0732498868

Firma Bucuresti Angajeaza Ingineri Absolventi

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 05 Mar 2019
Firma bucuresti angajeaza ingineri absolventi - Firma bucuresti angajeaza ingineri absolventi pentru proiectare sdv-uri (incepand cu 2012), matriteri, operatori cnc, coordonatoristi. se accepta tineri pentru formare la locul de munca. tel. 0744343864 e-mail: office@vdahardmetal. ro

Angajam instalatori calificati si instalatori necalificati

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 01 Mar 2019
Angajam instalatori calificati si instalatori necalificati pentru sanitare si termice. Contract de munca. Santiere Bucuresti. Tel. 0722296686

Modele Online Castiguri Garantate Lunar

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 25 Feb 2019
Modele online - Castiguri garantate 3000 $ - 5000 $/ lunar. Acceptam personal feminin cu/fara experienta. Program flexibil. Promovare rapida. Costumatii gratuite + bonus 1800 lei in prima zi. Posibilitate credit. Contract legal de munca cu impozitul achitat integral de firma. Promovare pe postul de manager de la 60 de zile. Locatii la alegere in zonele: Unirii, Universitate, Romana, Obor, Crangasi. Site-uri fara acces din Romania cu translator incorporat. Versiune adult/non-adult optional. Asigurare de sanatate. Posibilitate credit de 20000 de Euro. Contactati-ne cu incredere. Program non-stop Pret: 5000 Euro

Societatea AGRICOVER S.A., angajeaza: 12 macelari, 20 ciontolitori transatori carne si 5 incarcatori-descarcatori.

Valabil in:
Oferte de Serviciu Toata tara
     Publicat in: 21 Feb 2019
Societatea AGRICOVER S.A., cu sediul in Voluntari, angajeaza: 12 macelari, 20 ciontolitori transatori carne si 5 incarcatori-descarcatori. Trimiteti CV-uri la cristina.popescu@agricover.ro, pana la data de 26.02.2019.

Modele Online Castiguri Garantate Lunar

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 21 Feb 2019
Modele online - Castiguri garantate 3000 $ - 5000 $/ lunar. Acceptam personal feminin cu/fara experienta. Program flexibil. Promovare rapida. Costumatii gratuite + bonus 1800 lei in prima zi. Posibilitate credit. Contract legal de munca cu impozitul achitat integral de firma. Promovare pe postul de manager de la 60 de zile. Locatii la alegere in zonele: Unirii, Universitate, Romana, Obor, Crangasi. Site-uri fara acces din Romania cu translator incorporat. Versiune adult/non-adult optional. Asigurare de sanatate. Posibilitate credit de 20000 de Euro. Contactati-ne cu incredere. Program non-stop

Angajam Vanzatoare Magazine Incaltaminte

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 20 Feb 2019
Angajam vanzatoare pentru magazine incaltaminte - Societate comerciala angajeaza vanzatoare pentru magazine incaltaminte situate in centrul bucurestiului. tel 0213159652

Angajez Urgent Sudor Lacatus Detalii Sunati

Valabil in:
Oferte de Serviciu Calarasi
     Publicat in: 19 Feb 2019
Angajez urgent sudor si lacatus. pentru detalii sunati la nr. tel. 0730023999 - cosmin doncean

Ferma Porci Popesti Leordeni Angajeaza

Valabil in:
Oferte de Serviciu Bucuresti
     Publicat in: 19 Feb 2019
Ferma de porci in popesti leordeni angajeaza muncitori - Ferma de porci in popesti leordeni angajeaza muncitori necalificati. salariu net 1.263 ron. se asigura cazare si 2 mese pe zi. relatii de luni pana vineri intre orele 8.00-16.00 la telefon 0758.106.619
Anunturi fonduri europene
Ziua de Vest
Ultimele ZIARE adaugate Ziarul Ziua de Vest Cotidian independent de comentarii si analize ce apare in judetul Caras-Severin, de luni pana vineri. Ziarul "Ziua de Vest" se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 42.00 cm x 28.00 cm, avand 40 pagini.
Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea
Anunt online pe 20 de bloguri

Ultimele anunturi online

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Evenimentul Zilei
Mica Publicitate Evenimentul Zilei
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Click
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Citatii Evenimentul Zilei
Oferte Serviciu Romania Libera
Oferte Serviciu Evenimentul Zilei
Anunt Licitatii Ziare
Anunturi Citatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Birou Mediere Bucuresti
Blog anunturi in ziare
Oferte pentru locuri de munca
Anunturi in ziare nationale
Servicii de curatenie

Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite | Stiri de ultima ora | Ziare | Ziare Romanesti |
Ziare-Reviste.ro