ZIARE PE JUDETE
Ziare Alba IuliaZiare AradZiare ArgesZiare BacauZiare BihorZiare Bistrita-NasaudZiare BotosaniZiare BrailaZiare BrasovZiare BucurestiZiare BuzauZiare CalarasiZiare Caras-SeverinZiare ClujZiare ConstantaZiare CovasnaZiare DambovitaZiare DoljZiare GalatiZiare GiurgiuZiare GorjZiare HarghitaZiare HunedoaraZiare IalomitaZiare IasiZiare MaramuresZiare MehedintiZiare MuresZiare NeamtZiare OltZiare PrahovaZiare SalajZiare Satu MareZiare SibiuZiare SuceavaZiare TeleormanZiare TimisZiare TulceaZiare ValceaZiare VasluiZiare Vrancea
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Anunturi fonduri structurale, publicare raporturi fiscale anuale Ziarul Financiar
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 58 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 58 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Adunari Generale

Categoria "Adunari Generale" contine un numar de 2 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Adunari Generale" apasa aici.

Administratorul unic al CONSOLIDATED CONSTRUCT S.R.L.,

Valabil in:
Adunari Generale Toata tara
     Publicat in: 08 May 2018
Administratorul unic al CONSOLIDATED CONSTRUCT S.R.L., cu sediul in Str. Corbeni, nr.4A, Bucuresti, sector 2, telefon 0374.91.77.90 / fax 0374.09.40.99, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14602/04.11.2016, cod unic de inregistrare RO - 36711730, In temeiul prevederilor Art.10, pct. 10.1. si 10.6, raportate la prevederile Art. 9 din Actul constitutiv al companiei, CONVOACA Adunarea Generala a Asociatilor CONSOLIDATD CONSTRUCT S.R.L., pentru data de 11 iunie 2018, orele 11:00, in Bucuresti, Str. Pitarul Hristache nr. 5, et.4, camera 1, sector 1, cu urmatoarea ordine de zi: 1. Analiza situatiei economico-financiare a companiei, in special a situatiei si structurii datoriilor; 2. Adoptarea unei decizii cu privire la continuarea activitatii, in temeiul unui plan de redresare ce se va intocmi impreuna cu asociatii si in functie de resursele puse la dispozitia companiei de catre acestia, sau, dupa caz, incetarea definitiva a activitatii si dizolvarea anticipata a acesteia sau declararea insolventei si falimentului si numirea practicianului in insolventa cu stabilirea remuneratiei acestuia, precum si stabilirea conditiilor in care asociatii isi asuma pierderile companiei. 3. Diverse. Asociatii pot sa participe la sedinta si pot sa isi exprime votul prin corespondenta, in conformitate cu prevederile Art.10, pct. 10.2. din Actul constitutiv al companiei. Au dreptul de a cere introducerea unor noi puncte pe ordinea de zi unul sau mai multi asociati reprezentand, individual sau impreuna, cel putin 25% din capitalul social. Cererile se inainteaza Administratorului in cel mult 15 zile de la publicarea convocarii, in vederea publicarii si aducerii acestora la cunostinta celorlalti asociati. Ordinea de zi completata cu punctele propuse de asociati, ulterior convocarii, va fi publicata cu indeplinirea cerintelor prevazute de lege si de actul constitutiv pentru convocarea adunarii generale, cu cel putin 10 zile inaintea adunarii generale mentionata in convocatorul initial. In situatia in care nu se intruneste cvorumul legal pentru validitatea deliberarilor, adunarea generala se va intruni, la a doua convocare, la data de 12 iunie 2018, ora 11:00 in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi.

Administratorul unic al MOZART RESIDENCE S.A.,

Valabil in:
Adunari Generale Toata tara
     Publicat in: 08 May 2018
Administratorul unic al MOZART RESIDENCE S.A., persoana juridica romana, cu sediul social in Str. Corbeni, nr.4A, etaj 1, camera 1, Bucuresti, sector 2, Romania, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub Nr. J 40/1328/2018, cod inregistrare fiscala RO - 38780434, In temeiul prevederilor Art.13, pct. 13.10. raportate la prevederile pct. 13.18 din Actul constitutiv al companiei, CONVOACA Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor MOZART RESIDENCE S.A. pentru data de 11 iunie 2018, orele 12:00, in Bucuresti, Str. Pitarul Hristache nr. 5, et.4, camera 1, sector 1,, cu urmatoarele puncte pe ordinea de zi: 1. Analiza situatiei economico-financiare a companiei; 2. Aprobarea anularii hotararilor adoptate in sedinta Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor din data de 06.02.2018; 3. Aprobarea rezilierii Contractului de cesiune autentificat sub Nr. 238/08.02.2018 la Societatea Profesionale Notariala "MENTOR" din municipiul Bucuresti si repunerea partilor in situatia anterioara privind Promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare autentificata sub Nr. 2469 din data de 12.12.2017 la Societatea Profesionale Notariala "MENTOR" din municipiul Bucuresti, 4. Aprobarea denuntariiContractului de antrepriza generala Nr. 01/05.02.2018 incheiat cu Consolidated Construct S.R.L.; 5. Aprobarea denuntarii Contractului de prestari servicii 02/05.02.2018 incheiat cu VEM Management S.R.L.; 6. Aprobarea dizolvarii anticipate si a lichidarii companiei, numirea lichdatorului, fixarea remuneratiei acestuia si stabilirea conditiilor in care actionarii isi asuma pierderile companiei. 7. Diverse. Au dreptul de a cere introducerea unor noi puncte pe ordinea de zi unul sau mai multi actionari reprezentand, individual sau impreuna, cel putin 5 (cinci)% din capitalul social. Cererile se inainteaza administratorului unic in cel mult 15 (cincisprezece) zile de la transmiterea convocarii initiale, in vederea publicarii si aducerii acestora la cunostinta celorlalti actionari. Ordinea de zi completata cu punctele propuse de actionari, ulterior convocarii, va fi publicata cu indeplinirea cerintelor prevazute de lege si/sau de Actul Constitutiv pentru convocarea adunarii generale, cu cel putin 10 zile inaintea adunarii generale, la data mentionata in convocatorul initial. Actionarii pot sa participe la sedinta si pot sa isi exprime votul prin corespondenta, in conformitate cu prevederile Art.13.25 din Actul constitutiv al companiei. In situatia in care nu se intruneste cvorumul legal pentru validitatea deliberarilor, adunarea generala extraordinara a actionarilor se va intruni, la a doua convocare, la data de 12 iunie 2018, ora 12:00 in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi.
Anunturi fonduri europene
Cronica de Sud Vest
Ultimele ZIARE adaugate Ziarul Cronica de Sud Vest Saptamanal regional de informatie generala ce apare in judetul Timis, marti. Ziarul "Cronica de Sud Vest" se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 27.00 cm x 34.50 cm, avand 16 pagini.
Anunturi Oferte Serviciu in ziarul Libertatea
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea
Anunt online pe 20 de bloguri

Ultimele anunturi online

Site-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Mica Publicitate Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Mare Publicitate Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Evenimentul Zilei
Mica Publicitate Evenimentul Zilei
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Capital
Anunturi Click
Anunturi Curentul
Anunturi Curierul National
Anunturi ziar National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Citatii Evenimentul Zilei
Licitatii Ziarul Adevarul
Oferte Serviciu Romania Libera
Oferte Serviciu Evenimentul Zilei
Oferte Serviciu Libertatea
Anunt Licitatii Ziare
Anunturi Citatii Ziare
Anunturi Serviciu Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Brasov
Mica Publicitate Arad
Mica Publicitate Constanta
Mica Publicitate Cluj
Mica Publicitate Galati
Mica Publicitate Iasi
Mica Publicitate Sibiu
Mica Publicitate Timis
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Cum public anunt in ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Anunturi Online
Birou Mediere Bucuresti
Blog anunturi in ziare
Oferte pentru locuri de munca
Anunturi in ziare nationale
Servicii de curatenie

Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite | Stiri de ultima ora | Ziare | Ziare Romanesti |
Ziare-Reviste.ro